Post by piogridtelteenor on Feb 20, 2022 21:24:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează puncte nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Este foarte frumos dar se fac banii foarte greu
Il adoram ..... Acum numi place tare.dar, la inceput imi placea! Instalati -l
😎
Nu este așa de interesant dar e acceptabil !!! Oricum îmi place și vil recomand !
De la ultima actualiz... are lag si nu imi.place rezolvati asta restu is misto bagati jocuri si o lume unde sa se intalneasca mai mlyi pou sa faca concursuri de dans
Este decând eram eu mic!!!
In acest joc din categoria de jocuri cu Winnie the Pooh, voi dragi copii va trebui ... nu sunt cele obisnuite pe care le gasiti in jocurile puzzle normale,
Informații detaliate -Geantă cosmetică Femi Stories Pou Wmn (psl). Geantă cosmetică; Culoarea: negru; ID 265155. Transportul și plata
Pou este atât de drăguț, ca un bebeluș și, de asemenea, ca un copil... așa că aveți grijă de pou și bla bla bla ..... vă rugăm să adăugați conversația de chat cu prietenii... și adăugați o tastatură.. și adăugați un joc nou ...
De ce e pouul meu foarte leneș? Nici măcar nu poate face o baie singur! Asta mă înnebunește 🙃. Singurul lucru care mă face să continui să joc acest joc sunt mini-jocuri. Îmi plac mini-jocurile. Doriți să adăugați mai multe mini-jocuri, vă rog? Aștept cu nerăbdare actualizările dvs., dezvoltatori. Sper să vă distrați de minune ( ◜‿◝ ). Îmi place jocul tău.
Pou Vabaajamängud sqlr
Acest joc este bun, dar devine plictisitor repede. Sper că actualizați jocul, este distractiv pentru puțin timp, dar devine plictisitor.
Jocul e frumos
Un joc grozav îmi place, dar o problemă a lor, cum să ies afară, nu îmi lasă 3 stele deocamdată, a fost un joc grozav și asta este tot ce am de spus despre acest joc
E în regulă, cred. Nu este nimic interesant, doar un animal de companie triunghiular cu UN ALAT animal de companie al lui dintr-un motiv oarecare. Devine repetitiv și plictisitor destul de repede. Per total 7,5/10
nul descarcati ca e un joc prost si naspa
Jocul este fain, dar dupa ce toate statusurile sunt 100% nu mai ai ce sa mai faci
Am vazut ca va tot contraziceti pe aici...aparent numai eu am crezut toata copilaria mea ca pou e un cartof si prietena mea a crezut ca e o piatra dar se pare ca doar eu cu ea eram ciudate
Este ok, dar se putea si mai bine!
E un joc destul de vechi dar e minunat! Like la PinkuMiku87 si va dau inapoi
Am descarcat de 3 ori aplicatia si tot imi face figuri imi blocheaza toate apelurile pe care le dau si le primesc miam resetat si telu prima data k nu stiam ce a patit de nu pot suna pana miam dat seama ca de la joc nu stiam de ce. la mine merge asa .Jocul imi merge bine doar k nu ma mai auzea nimeni si invers ce pot face pt a avea si eu jocu dar sa imi mearga si telu
Ok, când joci clif jump și când sari cu skateboard-ul, scrie nipple, așa că te rog să nu faci zgomotul ăsta, pentru că nu vreau să aud un joc în acel moment. scoate-l și le voi spune prăjiților mei să NU se joace (((((( ://// : // ((( și vă rog să schimbați tonul notificărilor pentru că stăteam în sala mea de clasă) și *zgomotul de fart a venit de la telefon, toți au crezut că eu sunt* vă rog să schimbați tonul ;0 ;( oh anddddd vă rugăm să verificați chestia pentru că eu vreau să mă joc cu prietenul meu, nu pot și nu pot să-l văd este atât de trist și enervant
calitate grafică proastă și un joc nu atât de bun, despre care cred că totuși vorbind cu toți este mult mai bun decât acesta
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Rollspel hcnr
narcotic Simula tigru Descarca muzica gratis direct pe telefon Android (TOP 2021); Putred marcă Abandon Download & Play Pou on PC & Mac
Pou Priložnostne imp
Te enerveaza din cand in cand dar e bunicel
Pou 2012 - YouTube
Nui prea bun
De ce mi-au dispărut monedele deși nu am cheltuit monedele și monedele care s-au pierdut au fost destul de multe, și anume 199 de monede, înainte erau 3000 de monede, acum au mai rămas 2000 sunt foarte dezamăgit vă rog să-mi returnați monedele altfel munca grea va fi în zadar Am muncit 4 zile întregi pentru a obține monedele
Pou Εύκολα ogp
E super.dar mu schiar asa de placut pt cei mari pt cei mici e numai bun
E bun nu pot zice că e foarte bun e acceptbil
Pou Pro příležitostné hráče pde
Este foarte tare mie imi place))))))))))).
Jocuri Super De Fete
😶😶😶
Deci, dacă doriți ca acest lucru să se întâmple, trebuie descărcați Pou pentru telefoane mobile Android sau iPhone. De asemenea, îl puteți juca online și
jocul este uscat, abia există muzică de fundal și, dacă există, muzica nu este plină de viață. Vă sugerez să faceți jocul mai plin de viață + mai colorat pentru a adăuga mai multă aromă jocului.
SP cel mai prost joc facut vreodata
Această aplicație este drăguță, ciudată și foarte distractivă. Dacă te simți trist vreodată, acest micuț te va înveseli! O mulțime de jocuri și câteva pe care le poți juca cu prietenii tăi. Pou chiar are propriul animal de companie! Cu siguranță cel mai bun animal de companie virtual, 💖. Puteți chiar să vă personalizați Pou și să schimbați imaginile de fundal. Puteți chiar să schimbați culoarea vehiculelor. Nu pot omite faptul că există ZERO reclame. 5 stele aici și în fiecare colț al acestei aplicații!!! Îmi place asta💞😍
Când l-am descărcat, mi-a pus imediat un virus pe telefon, dar nu pare să fie așa pentru alții, dar încă îl evaluez cu 1 stea.
Joc de simulare (joc pe computer)
Este un joc de cacat mcrofonul nu merge si ca sa te faca adult trebuie sa bagi bani in joc e enervant nu vil recomant 😂😂😂😂😡😠
este cel mai vechi joc dar imi aduce aminte de copilarie sper sal instalati si voi pentru putina joaca merita 5 stele
O aplicație foarte drăguță și distractivă mai ales pentru copii😍
este distractiv, dar uneori devine plictisitor, dar uneori este distractiv pentru că există o mulțime de jocuri pe care le poți juca cu el și poți să-l îmbraci de asemenea!
Wow Wow Wow! Este un super joc ..... Îmi place🧚 să joc asta. Acesta este unul dintre jocurile mele preferate pe care le-am jucat vreodată și am avut cea mai bună experiență. Recomand tuturor să încerce acest joc, odată ce vă oferă cea mai bună experiență. Îmi plac ținutele , toate minijocurile și tot . Tot timpul aș juca acest joc. Este atât de bine . În general, vreau să îi mulțumesc creatorului pentru că a creat un joc atât de grozav și vă cer să am nevoie chiar și de a doua versiune a pou cu mai multe actualizări noi. Mulțumesc
Nu joc acest joc până nu actualizezi jocul sau acest joc este mort. numărul 1. nu există alte lucruri pe care le puteți face în joc. numarul 2. nu exista mini-jocuri noi sau asa ceva. numărul 3. există și alte jocuri precum moy care au toate mini-jocuri din toate jocurile moy pet și nu asta deloc. numărul 4. jocul este FOARTE plictisitor.numărul 5. iată toate motivele pentru care am terminat cu acest joc, șterg acest joc.
Îmi place să joc acest joc... primul joc pe care l-am jucat... mă inspiră... Este o singură aplicație... dar când deschizi jocurile... sunt o mulțime de jocuri... și tu alegi ce joc îți place cel mai mult💓