(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game מרמה יותר כסף
Feb 20, 2022 21:18:36 GMT
Post by piogridtelteenor on Feb 20, 2022 21:18:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר כסף ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
המשחק בסדר והכל, מזכיר לי את המשחק ממגרשים חדשים אבל אני מרגיש שזה קל מדי, אני כבר ב-lvl 40 ואפילו לא שדרגתי כלום, היה לי קרב אחד או שניים שבהם נשארנו אפילו לדקה אבל ה-AI אפילו לא התקרב לניצחון במשחק.
פא*** נורא! אל תוריד את המשחק הזה! שמונה הרמות הראשונות נוראיות וקלות. אין שום אסטרטגיה מעורבת, ואחרי רמות המדינה הראשונות אתה מוצף במודעות וברכישות במשחק. אם אתם מכירים את ההשראה ל-game warfare 1917 אל תצפו לחוויה דומה. אם אתה מתכוון להעתיק משחק לפחות הפוך אותו לשלך או הוסף תכונות. כמו כמעט כל משחק נייד שיוצא בימים אלה אני מאוד מאוכזב מ-10 הדקות שביליתי בו
War Troops 1917... משחק מדהים... קונספט טוב מאוד של המשחק... שדרגו את החיילים שלכם והשמידו אויבים....כמו כן תקבלו תמיכה עם טנקים, מרגמות, תרופות.. מה שהופך את המשחק הזה למגניב יותר ורלוונטי....שיחקתי במשחק הזה ונהנה המון....אמליץ על זה לכולם....נסה את המשחק הזה... תודה.
זה משחק מספיק מהנה אני מניח. אתה מקבל מה שכתוב על הפח. אבל ברצינות? לשים טיימר של 12 שעות על אזור חדש, או $2 כדי לפתוח אותו מיד? מְגוּחָך. אני מסרב לתת לחברה הזו סנט בגלל כמה ברור שהמשחק הזה נועד לנסות לגרום לך לקנות דברים.
מאלץ אותך לחכות 12 שעות או לשלם 300 מטבעות כדי להתקדם לאזור הבא וכדי לפתוח יחידות מסוימות הם מאלצים אותך לשחק במשך עידנים או לשלם עבור מטבעות שמחירם מופקע מאוד
קל מדי פשוט מדי. עברתי את ה-r25 lvls הראשון בזריקה אחת (לא איבדתי פעם אחת) תשומת לב Zzrthe אמר לי שאני צריך לחכות 12 שעות או לשלם 300gold (די יקר) לא היה לי מספיק אז הוא המליץ לי לשלם במזומן אמיתי עבור זה. .. לפחות זה לא היה חומת תשלום בפועל (ולכן 2 כוכבים), אבל בהחלט קל מדי.
משעמם מהר לחלק מהרמות ששיחקתי לא היו אויבים ופשוט חלפתי על פניהן.
אני מצטער, אני אוהב את המשחק, שיחקתי עד רמה 80 והיה לי מצוין עד לנקודה הזו. למרבה הצער ברגע שאתה מגיע לרמה 80 אתה צריך לשלם עד $14 אם אתה רוצה לגשת לשאר התוכן. אם זה היה $2-$4 לשאר המשחק הייתי בסדר. אני לא יכול לתמוך בנוהג הלא מוסרי הזה.
משחק מעולה צריך עוד שלבים
לאחר רמה 10 תקבל פרסומות ללא הפסקה ותפגע בקיר תשלום.
אני חושב שזה כיף, אבל העלות של היחידות עשויה להיות קצת גבוהה מדי. המשימות לא נותנות הרבה תגמולים ואתה צריך להוציא יותר מטבעות כדי להתקדם לרמות נוספות (אפשרות נוספת היא לחכות חצי יום). בסך הכל, המשחקיות טובה.
מזכיר לי את משחק הפלאש הישן. בעל פוטנציאל אבל לא מאוזן. פתח את המיכל סביב Lv 25 והקפיץ אותו רק עם תמיכה בטנק ואש כל הדרך עד ל-lv הפנוי האחרון (80). אין עיכוב עבור הגייס הראשון שאתה שולח אז שלח טנק מיד וניתן לנצח את רוב הרמות ב-1-2 טנקים בלבד כל עוד אתה משתמש בתמיכה באש שלך.
מאוד כפי ומהווה את החוסר ועדאות של החיילים בצור טוב מאוד
לא ממש מבין למה הרייטינג כל כך גבוה במשחק הזה. זה אותו הדבר בכל רמה ללא אתגר או עצבנות.
מְגוּחָך. רק ברמה 12 ולוקח כל מה שיש לך במשך 20 דקות כדי לנצח אותו. זה הפך מקל מדי לכל כך קשה שאי אפשר לנצח אותו בתוך 2 רמות. לא להוריד!!!!
יש לי כמה בעיות עם זה. ראשית, המשחק קל מדי, הרבה מהרמות במשחק הזה לוקחות בערך דקה להשלים וזה משעמם. שנית, כל יחידה אחרת היא חסרת תועלת חוץ מהחייל, הצלף הוא ללא ספק היחידה הגרועה ביותר במשחק, יש להם את הטווח בטוח אבל הם גורמים נזק קטן. ולבסוף, אתה גורם לשחקנים לחכות 12 שעות רק כדי לשחק מפה חדשה, כאילו ברצינות? יש כבר מודעות במשחק הזה למה לגרום לנו לחכות? מפתחים חמדנים.
יש שם משחק פונקציונלי לחלוטין אבל למרבה הצער הוא נעול מאחורי המון חומות תשלום. אתה יכול לטחון לקראת הכל אבל זה מתברר מאוד בשלב מוקדם שהם רוצים שתקנה מטבעות כדי לשדרג. לאחר הרמות הראשונות האויבים הופכים להרבה יותר קשים בשיא דרסטי. אז או שאתה תקוע לטחון את אותן רמות שוב ושוב או שאתה קונה כמה מטבעות בצורה נוחה. Devs חמדנות הרסה משחק טוב. יהיה כיף בלי כל כך הרבה שכר כדי לזכות ברגשות.
הספורט הזה הוא מאוד מעודן. ניתן לנהל אותו בצורה חלקה מאוד. עמונה כמה שניות אויב של דעות יכול להיות להרוג. כל שלב של בילוי זה יכול לעבור בכמה שניים את זה מאוד מרגש ספורט לחימה עד שאפילו אני ראיתי. אז כל חובבי הספורט עשויים גם לבחור לבחור לעסוק בספורט זה בעזרת הוספת אפליקציות זה. תמכתי עבור כל האנשים
משחק טוב
War Troops 1917:戰戰WW1策略遊戲 策略 gip
שיחקתי קצת .. קיבלתי ארגזים ורכשתי כמה עם זהב ולא קיבלתי את הפריטים בפנים צריך לתקן. אחרת עד כה משחק לא רע, תמיד יש מקום לשיפור לא משנה באיזה משחק מדובר. בבקשה תתקן את הבעיה.
מצוין
Prefect זה מושלם כי אני אוהב משחקי פיקסלים ומשחקי מלחמות! (במיוחד ww1) אז כן הייתי ממליץ להתקין או את זה. אבל אתה כבר יש לך אז תן לו 4 או 5 כוכבים.
לא משחק נורא אבל יש לי כמה בעיות עם האפליקציה. ראשית העובדה שאתה מקבל מודעה לאחר כל קרב בודד, ללא קשר. אני שונא את העובדה שברגע שאתה מגיע לנקודה מסוימת אתה צריך לחכות עשר שעות כדי לשחק ברמות הבאות אלא אם כן אתה רוצה להשתמש במטבעות. נוסף על כך, חלק מהחיילים האחרים הזמינים לקנייה עולים אלפי מטבעות לקנייה ואתה בקושי מקבל מטבעות ממשחק כל משימה. פשוט עוד אפליקציה לתפוס כסף.
Candy Crush Saga عمومی znmd
עבור המשחק, זה טוב מאוד לפרטים כמו גם לגרפיקה. גם המשחק קליל. משחק מדהים
שיחקתי קצת עד שהאויבים נעשו יותר בלתי אפשריים בכל פעם שאני עולה לרמה חדשה במשחק הזה אני יכול לשחק רק יומיים ואז סיימתי.
הרבה אנשים שונאים את הפרסומות ואת עלות השדרוגים, אבל למען האמת אין לי אפילו תלונה אחת. יש כמה מודעות פה ושם אבל זה מה שבוא נאפשר למפתחי המשחקים החינמיים האלה להמשיך לייצר את המשחקים הנהדרים האלה! כמו כן, אנשים מתלוננים יותר מדי על השדרוגים. מבחינתי, אין מספיק רמות כדי לשדרג את רמת המפקד שלי כדי לשדרג את כל החיילים שלי למקסימום, אבל ה-5 העיקריות שלי בהן אני משתמש כולן משודרגות לחלוטין. מערכת ההתקדמות נהדרת ומתגמלת באמת.
כדאי לנסות את משחק הפלאש שהמשחק הזה העתיק. המשחק הזה הוא קרע נורא והוא לא כל כך כיף בהשוואה למקור.
אתה צריך לחכות כדי לפתוח אזור או לשלם זהב (בכסף משחק) כדי לשחק, זו הדרך הנואשת ביותר לבקש כסף וכשאתה מסיים את כל המשחק אתה צריך לשלם כדי לקנות סיומת המפה של gallipoli. אפילו ea מתייחס ללקוחות שלהם טוב יותר מזה
מרגיש יותר מדי כמו חטיפת מזומנים. כמה רמות ראשונות, ללא פרסומות. ואז אחרי זה, מודעה אחרי כל משימה. ואז ברמה 25, אתה צריך להשתעל 300 coin כדי לפתוח את הקטע הבא... כדי לקבל מספיק מטבע, אני צריך לטחון את כל 24 הרמות הקודמות ואז לא יהיה לי מטבע ליחידות חדשות... במשחק העלות מוגדרת כל כך גבוהה שתגרום לך להשתעל מטבע אמיתי
אני באמת אוהב את המשחק הזה. אני רוצה להציע בבקשה להוסיף כמה פלגים או רבים הקשורים לאירועים האמיתיים של מלחמת העולם הראשונה.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 chiến thuật Chiến thuật vfvh
אני אוהב הכל, רק בבקשה הסר את הצורך להמתין כמות זמן מאוד לא סבירה או לשלם עם מטבעות כדי לפתוח מפה חדשה. אני מבין שזה עשוי להיות המחיר לכל היחידות החדשות המדהימות, אבל אם יש דרך לשנות זאת, בבקשה. אני משחק במשחק הזה כל יום ואני אוהב אותו.
יש הפסקות זמן קצובות והמון מודעות כדי להניע רכישה. בחר אחד לא בשניהם. נמחק
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 chiến thuật Chiến thuật bmx
משחק חסר היגיון, רק מיכלי ספאם ונצח בכל רמה, מאמץ תחתון של החבית לדחוף עוד פרסומות לגרון
חלק מהרמות קשות מדי ולוקח לי 30 דקות להשלים ואני מקבל מודעה על כל שלב שאני משלים לא ממש נחמד
מאוד אהבתי את המשחק הזה מיד. אפילו שילמתי $5 עבור מפות נוספות. אבל כששיחקתי מאוחר יותר, הגעתי למפה הבאה, היא אמרה חכה 12 שעות או שלם 300 מטבעות כדי להמשיך. מה, שילמתי ולא יכול לשחק. איזה קרע, אל תבזבזו את זמנכם בקניית מפות חדשות עד שתעלו לרמה הזו. גיליתי שאני יכול פשוט להשיג טנק ברמות של שנות ה-20 ופשוט עברתי דרך כל אחד. עדיין ברמות של שנות ה-50, כל מה שאתה צריך זה טנק וחיילים ראשונים ספאם, אין אסטרטגיה, אין צורך ביחידות שונות.